Baobab Real Estate

Baobab Real Estate is ontwikkelaar van residentieel vastgoed. Vanuit een prachtig gerenoveerd historisch pand in Brussel bouwen wij kwalitatief hoogstaande meergezinswoningen, zowel voor bewoners als voor investeerders.

Ons werkgebied bevindt zich in de driehoek Brussel – Antwerpen – Leuven, waar wij als gepassioneerde ontwikkelaar continu op zoek gaan naar geschikte locaties voor onze toekomstige projecten. Onze architecten beheersen de huisstijl perfect en houden vanaf de eerste pennentrekken rekening met zowel een doorgedreven gevelarchitectuur als een optimaal binnen comfort. De ligging, oriëntatie, architectuur en gebruikte materialen bekijken we daarbij zorgvuldig, opdat ze elkaar aanvullen en versterken. Zo proberen we van elk appartement een functionele en aangename woning te maken die naadloos aansluit bij de wensen van onze klanten.

Een goede samenwerking is de spreekwoordelijke eerste steen voor elk project. Menselijk contact en interactie zijn dan ook fundamenteel in ons werk. Door Baobab Real Estate zo klein mogelijk te houden, vormen wij eerder een familie dan een bedrijf. Deze structuur leidt tot een directe feedbackcultuur en laat ons toe om kort op de bal te spelen. Op die manier kunnen wij via continue verbetering het maximale uit elk project halen.

Het merendeel van onze projecten ontwikkelen wij ‘in huis’ van A tot Z. Elk onderdeel nemen we voor onze rekening: prospectie, aankoop, ontwikkeling, bouw, beheer, verkoop en indien nodig ook verhuur (zie hiervoor: www.baobabhousing.be).  Als gevolg daarvan zijn op alle sleutelposities specialisten vertegenwoordigd, gaande van architectuur tot werfbegeleiding, en van klantopvolging tot fiscaliteit.

De constante tussen al deze mensen? Iedereen is doordrenkt van het Baobab DNA en deelt één doel: voor u een nieuwe thuis bouwen waarvan u nog jaren zal genieten.

 

— Baobab Real Estate, turning stones into passion.